torsdag den 13. april 2017

Lewis Hamilton uľahčuje japonské víťazstvo GP pred Nico Rosberg

Hamilton povedal: "Kedysi som sa pozerať na Ayrton preteky a prísť sem a zápas jeho víťazstvo je fantastické. Sme nemali vziať našu hru do Singapuru, a to bolo dôležité vrátiť sa sem "Formula One :. Japan Grand Prix - live! Čítajte viac

Druhá umiestnené povedal Nico Rosberg: "Bude to zle. Musel som vyhrať dnes. "

Pred rokom tu Rosberg vyhral pole position a bol porazený Hamilton vo vlhkom prostredí. V nedeľu svietilo slnko celý deň, ale bol to ten istý výsledok, s Rosberg rýchlo stratil mriežka miesto výhodu agresívnejší britského vodiča.

Vďaka tomuto víťazstvu sa Hamilton 48 bodov pred Rosberga v šampionáte s piatimi pretekoch ísť, Sebastian Vettel sa 59 bodmi za sebou. Bolo to ako obvykle.Jediný moment starosť o neho prišiel, keď píše o "veľké vibrácie", pred príchodom do jeho druhej zastávke. Ale potom sa jeho náskok až na 10 sekúnd.


Od chvíle zhasli svetlá Hamilton bol rovno prípade Rosberg je, obťažovať ho na vnútrajšku pred lisovaním ho široký na prelome Two. Za Mercedesu rad vodičov nadviazal kontakt, ako sa dostali preč, s oboma Felipe Massa a Daniel Ricciardo trpí defekty, zatiaľ čo Sergio Perez odišiel do štrku.

Rosberg klesol na štvrté miesto po tom, čo bol schválený Hamilton, Vettel s sekundu a Valtteri Bottas tretinu.Ale nikto urobil vážnu výzvu pre Hamilton pozíciu, a bol jeho tím ľahkovážne povedal zvýšiť svoj náskok na 10 sekúnd, čo mu náležite urobil. Aby Rosberg cítiť ešte horšie jeho tímu mu povedal, že sa starať o jeho motora.

Na konci Hamiltonovho výhodou bolo 18,9 sekúnd po Rosberg, s Vettel tretí a Kimi Raikkonen štvrtinu. Oni boli nasledovaní Bottas (Williams) a Nico Hülkenberg (Force India).

Bolo toho viac bolesti pre McLaren, ktorý bude mať Jensona Unibet-Bonus ihneď po registrácii Buttona a Fernanda Alonsa späť budúci rok, v závislosti na tíme. Alonso bol 11., zatiaľ čo Button ťahaný v 16 .. Alonso ukázal svoju frustráciu na jednom mieste, bezprostredne potom, čo bol predbehnúť Marcus Ericcson v Sauber.Neskôr, keď bol opäť podaný, tentokrát u Toro Rosso Maxa Verstappen, kričal: "GP2 motor! GP2 motor. "

Unibet-Viac informácií

Ingen kommentarer:

Send en kommentar