mandag den 10. april 2017

NFL je prvý ženský tréner a rozhodca debut v Chiefs-Cardinals hry

Len Welter vyšiel z postrannej čiary a potriasol si rukou s rozhodcom linka pre nočné zápasu medzi kardinálmi a Kansas City Chiefs.

Toto nebolo každodenné stretnutia. Skôr bariérového ističa.

Akonáhle mužské len pre svet, NFL vstúpila do novej éry v sobotu v noci, keď Welter sa stala prvou ženou, ktorá tréner NFL hru a Sarah Thomas sa stala prvou ženou, ktorá funguje ako na plný úväzok na poli úradníka.

To nebolo zrovna nové územia pre Thomas. Týchto 41-ročný už pracoval NFL preseason hry a sústredenie, vrátane tohto roka s rôznymi tímami.Ona bola tiež prvou ženou, ktorá úradovať v hlavnej školskom futbale a pracovať misy hru.

V sobotu večer hra bola trochu iná, pretože Thomas je teraz na plný úväzok úradník, pohyb, ktorý vyvolal veľa pozornosti mužský-ovládal NFL.

Welter získal svoje miesto v centre pozornosti minulý mesiac, keď bol najatý na šesťtýždňové stáž ako vnútorný obrancovia tréner Cardinals.Ona získala chválu od kardinálov a tréner Bruce Arians pre svoje vedomosti a go-all-time pozíciu počas prípravného kempu, a zostane svietiť po Arizone štyroch preseason hry.

Welter hral ragby na Boston College a strávili 14 rokov ako Linebacker, z ktorých väčšina Dallas Diamonds v ženskej futbalová aliancie a získal dve zlaté medaily s tímom na Medzinárodnej federácie amerického futbalu žien majstrovstvá sveta v USA.

Ona sa stala prvou ženou, ktorá vlani hrať non-kope postavenie na profesionálny futbalový tím pánsku keď hrala beží späť a na špeciálnych tímov pre texaskej revolúcii Indoor Football League.Wel ter prelomil ďalšie bariéru vo februári, sa stala prvou ženou, ktorá tréner pre mužské profesionálny tím, keď sa revolúcia dávala obrancovia a špeciálne tímy tréner.

NFL pohlavia prielom vyplýva prelomy žien v NBA.

Violet Palmer a Dee Kantner bol najatý ako NBA úradníkmi v roku 1997 a v minulej sezóne Lauren Holtkamp stala tretia žena oficiálny liga je.

Becky Hammon sa stal NBA prvý asistent trénera pri San Antonio Spurs naposledy ročnom období a Sacramento Kings v poslednej dobe najal Nancy Lieberman, je sieň slávy hráči, ako asistent trénera v rámci George Karl.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar